Ida Corr & L.I.G.A

Ida Corr & L.I.G.A

Glæd jer til en lækker aften, når Tivoli Friheden inviterer til en dobbeltkoncert med Ida Corr & L.I.G.A

IDA CORR

Efter at Ida Corr skrev kontrakt med Warner Music for halvandet år siden, har hun arbejdet på en masse nyt materiale.

I februar 2016 udgav hun så den storladne pophymne “Down”, der har sat barren højt for niveauet af udgivelser.

I 2016 var Ida også med i Toppen Af Poppen, hvor hendes fortolkning af Gnags’ ”Når Jeg Bliver Gammel” røg direkte ind som nr. 1 på flere kanaler.

Hun startede bag trommerne som 6-årig i skolebandet, men smed stikkerne et par år senere for at synge. Som 11-årig vandt hun det allerførste MGP med bandet “Årgang 77” der lavede egne kompositioner. Blev tilbudt pladekontrakt som 16-årig, og droppede ud af 1.g for udelukkende at koncentrere sig om musikken. Efter nogle år i konstellationer med Mark Linn, King Kane, Gnags o.m.a., dannede hun sit eget band med Christina Undhjem, og herefter stod den på udlandet både med band og solo. Storhittede i ´07 med “Let Me Think About It”, der gik #2 i UK og #1 på USA´s dancechart, hvorefter hun turnérede verden over op mod 5 år efter udgivelsen.

L.I.G.A

Urban/popbandet L.I.G.A kom på danskernes læber i 2013, da de debuterede på alle landets radiokanaler med ‘Skylder Dig Ik Noget’, der betegnes som en nyklassiker i den danske hitsskat. Bagkataloget tæller ydermere fire singler: ‘Den Første Gang’ (2013), ‘Julia’ og ‘Søvnløs’ (2014), ‘SEXII’ (2015) og albummet ‘L.I.G.A’ (2014)

L.I.G.A er kommet ud på den anden side efter et brud med deres gamle pladeselskab samt den ene tredjedel af gruppen. Lyden er anderledes.

”Vi har taget musikken tilbage. Fem dage efter bruddet med det gamle bagland gik vi i studiet og blev der nat og dag. Vi er for unge til bare at hvile på laurbærrene, og ville gøre præcist det modsatte af, hvad vi har gjort før. Ihan og jeg samlede et nyt hold med de fedeste folk, som forstod, hvor vi gerne ville hen med vores lyd” forklarer Nicky Russell, L.I.G.A

I 2016 har L.I.G.A udgivet singlerne ‘1 ud af 1 million’ og `Venter på Dig’, som er forløbere til en EP.

EP’en udkommer i foråret 2017 og indeholder seks sange, hvor temaet er kærlighed – på godt og ondt. Bandet lover dog, at festen stadigvæk er i centrum, når sangene fremføres live.

Husk at du med sæsonkort Platin og sæsonkort Deluxe har gratis adgang til alle Fed Fredage. Har du ikke købt sæsonkort endnu, kan du købe det HER 

Start Fed Fredag med god mad og book allerede nu en lækker menu på Restaurant Terrassen - HER

 

INFORMATION

DATO

21. april 2017
TIDSRUM  

Kl. 20.00

ADGANG:

Med sæsonkort Platin, Deluxe eller med købt indgangsbillet til Tivoli Friheden

*Børn u/90 cm højde har fri adgang.
*Ubrugte billetter refunderes ikke.


 
tree tree
Top Attraktioner
Køb sæsonkort fra:

299,-

Nyt-sæsonkort-2016-NY
Sæsonkort typer

Sæsonkort Sølv - kr. 299,-
Sæsonkort Platin - kr. 399,-
Sæsonkort Deluxe - kr. 699,-

Tivoli Friheden A/S
Skovbrynet 5,  8000 Århus C
Tlf: 8614 7300