KrebsFalch

KrebsFalch

Kom til en Skt. Hans med sød musik, når Krebs & Falch spiller på Friluftsscenen til Fed Fredag d. 23. juni.

KrebsFalch udsendte i slutningen af 2015 deres første album som duo. Titlen var ”Tomandshånd”. Albummet var ”Ugens Album” på P4 ved release og kanalen har løbende roteret nye træffere som titelnummeret, ”Frit Svævende” og ”Herfra til Evigheden”. ”Tomandshånd” havde solgt til guld efter bare en måned i handelen. Siden er der også uddelt platinplader til Poul Krebs og Michael Falch – og det populære album var oppe som #11 på listen over de mest solgte sidste år. Det blev til en lang række udsolgte indendørs koncerter – og sommeren over spillede duoen for publikums i titusindvis. Ingen tvivl om, at KrebsFalch igen vil begejstre deres store publikum, når de i sommeren 2017 tager en tur til under åben himmel. 

Bag sig, både på albummet og live, har Michael Falch og Poul Krebs et særdeles stærkt band, der består af musikere fra begges faste orkestre: guitaristerne Lars Skjærbæk, (der også har produceret ”Tomandshånd”) og Rune Kjeldsen, trommeslagerne Peter Dombernowsky og Rasmus Valdorf, bassisten Troels Skjærbæk og tangentspillerne Christoffer Møller og Palle Hjorth.

Yderligere oplysninger…
…et band, der ikke var til at stoppe mødte bare et publikum, der ikke var til at mætte, og sød musik opstod. Sangene fra "Tomandshånd" kom for alvor til sin ret flankeret af et velspillende, stort liveband og et par yderst veloplagte værter i form af Poul Krebs og Michael Falch.'


Glæd dig til Fed Fredag d. 23. juni

Husk at med sæsonkort Platin & Deluxe har du gratis adgang til alle Fed Fredags koncerter.

Start Fed Fredag med god mad og book allerede nu en lækker menu på Restaurant Terrassen - HER

 

INFORMATION

DATO 23. juni 2017
TIDSRUM  

Kl. 20.00

ADGANG:

Med sæsonkort Platin, Deluxe eller med købt indgangsbillet til Tivoli Friheden

*Børn u/90 cm højde har fri adgang.
*Ubrugte billetter refunderes ikke.

 
tree tree
Top Attraktioner
Køb sæsonkort fra:

299,-

Nyt-sæsonkort-2016-NY
Sæsonkort typer

Sæsonkort Sølv - kr. 299,-
Sæsonkort Platin - kr. 399,-
Sæsonkort Deluxe - kr. 699,-

Tivoli Friheden A/S
Skovbrynet 5,  8000 Århus C
Tlf: 8614 7300