Medina

Medina

Det er "vi to" "for altid" eller vil du hellere være "ensom" imens musikken spiller "kun for mig", uanset hvad, så har Tivoli Friheden fornøjelsen af at byde...

Velkommen til Medina

Med følgende begrundelse fik Medina æresprisen til DMA 2016:

”Det kræver et særligt talent at kunne åbenbare storheden i de simple følelser for os andre. Og det kræver hårdt arbejde gang på gang og hit på hit – igennem et årti – at kunne tage os med helt ind i dine sange. Vi er hos dig, når du synger. Og vi møder livet med dig, når du taler om sorgen, glæden, jalousien og de andre stød, som vi alle sammen får på vores vej. Der er ikke nok kvinder i dansk musik. Men de kvinder, der er her, er som regel fyrtårne, der bevæger og inspirerer os andre. Det gælder ikke mindst dig. Du tør at være sårbar. Du tør at være stærk. Og du har samtidig fået os til at danse som få.”

Og apropos hit på hit igennem et årti så er Medina endnu engang klar med en ny stærk single, der fuldt ud lever op til ovenstående flotte ord og fornemme pris.
Singlen hedder ”Elsk Mig” og er måske hendes stærkeste melodisk nummer til dato. ”Elsk Mig” er en forløber for et album der kommer til efteråret. Medina mindes sit første møde med kærligheden i ny musikvideo ”Forgabt (Jeg fucking elsker dig)” hedder Medinas nye danske single, som landets ukronede popdronning er aktuel med, efter hun i starten af april udsendte singlen samme dag, som hun optrådte med ved TV2’s Zulu Awards 2016.

Nu tager hun i musikvideoen til singlen danskerne med tilbage til barndomsbyen Aarhus for at mindes hendes første kærestebrev, første kys og første ”break up”. Disse oplevelser kædes sammen med et blik på Medinas overordnede betragtning af, hvordan en ung pige udvikler sig til en voksen kvinde med egen familie.

Vi siger "Velkommen til Medina" og glæder os til sange som "For Altid", "Vi to", "Ensom" og mange af de andre hits fra den danske popdronning.

Start Fed Fredag med god mad og book allerede nu en lækker menu på Restaurant Terrassen - HER

 

INFORMATION

DATO 28. april 2017
TIDSRUM  

Kl. 20.00

ADGANG:

Med sæsonkort Platin, Deluxe eller med købt indgangsbillet til Tivoli Friheden

*Børn u/90 cm højde har fri adgang.
*Ubrugte billetter refunderes ikke.

 
tree tree
Top Attraktioner
Køb sæsonkort fra:

299,-

Nyt-sæsonkort-2016-NY
Sæsonkort typer

Sæsonkort Sølv - kr. 299,-
Sæsonkort Platin - kr. 399,-
Sæsonkort Deluxe - kr. 699,-

Tivoli Friheden A/S
Skovbrynet 5,  8000 Århus C
Tlf: 8614 7300