Tivoli-menuen kan opleves på almindelige åbningsdage i løbet af sommersæsonen
Familiebuffet hos Restaurant SPIS
med mad i børnehøjde
Børnebuffet
Kyllingenuggets – frikadeller – stegte pølser – majskolber
Fritter med dressing
Agurkestænger – cherrytomater – vandmelon
Voksenbuffet
Groft og lyst brød med smør og tapenade
Varmrøget laks med dressing og citron
Fiskesalat med rejer, aioli og citron
Lufttørret skinke med balsamico
Ravioli med spinat og flødesauce
Stegte svampe med persille og sherry
Majskolber med smør og persille
Friteret rødbede falafel
Honning og timian bagte rodfrugter
Langtidsstegt kalv med hvidløg, timian og rosmarin
Marineret gris i grøn peber og paprika
Paneret kyllingeinderfilet med teriyaki, mild chili og urter
Grove fritter – sweet potato fries – timiankartofler
Bearnaise – whisky sauce
Stor salatbar
Med blandt andet pastasalat med pesto, spidskålssalat med salatost, tomatsalat med mozzarella, bulgursalat med urter samt forskellige dressinger og diverse toppings
Dessert
Stor isbar med topping og saucer
Tag selv drikkevarer
Sodavand – 6 varianter
Adelhardt saft
Royal øl – 4 varianter
Bobler
Rosé
Hvidvin
Rødvin
Vand
Har du allergi, kan du henvende dig til kokken, som guider dig gennem Tag-selv-menuen
Tag-selv menu og drikkevarer i 1,5 time
298 kr. for voksne over 140 cm.
120 kr. for børn under 140 cm.
0 kr. for børn under 90 cm.
(+50kr. pr. ekstra ½ time)
Familiebuffet i Restaurant SPIS
med mad i børnehøjde
Børnebuffet
Kyllingenuggets – frikadeller – stegte pølser – majskolber
Fritter med dressing
Agurkestænger – cherrytomater – vandmelon
Voksenbuffet
Groft og lyst brød med smør og tapenade
Varmrøget laks med dressing og citron
Fiskesalat med rejer, aioli og citron
Lufttørret skinke med balsamico
Ravioli med spinat og flødesauce
Stegte svampe med persille og sherry
Majskolber med smør og persille
Friteret rødbede falafel
Honning og timian bagte rodfrugter
Langtidsstegt kalv med hvidløg, timian og rosmarin
Marineret gris i grøn peber og paprika
Paneret kyllingeinderfilet med teriyaki, mild chili og urter
Grove fritter – sweet potato fries – timiankartofler
Bearnaise – whisky sauce
Stor salatbar
Med blandt andet pastasalat med pesto, spidskålssalat med salatost, tomatsalat med mozzarella, bulgursalat med urter samt forskellige dressinger og diverse toppings
Dessert
Stor isbar med topping og saucer
Tag selv drikkevarer
Sodavand – 6 varianter
Adelhardt saft
Royal øl – 4 varianter
Bobler
Rosé
Hvidvin
Rødvin
Vand
Har du allergi, kan du henvende dig til kokken, som guider dig gennem Tag-selv-menuen
Fed Fredag og andre koncertdage
Tag-selv menu og drikkevarer i 1,5 time
400,- pr. person
(+50kr. pr. ekstra ½ time)